Zoeken kan via de modus 'eenvoudig zoeken' (één veld) of uitgebreid via 'geavanceerd zoeken' (meerdere velden). Zo kan je bv. zoeken op een combinatie van een auteursnaam (auteur), een jaartal (jaar) en een documenttype.
Boekenmand
Nuttige resultaten kan je aanvinken en toevoegen aan een mandje. De inhoud hiervan kan je exporteren of afdrukken (naar bv. PDF).
RSS
Op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde publicaties binnen uw interessegebied? Dit kan door een RSS-feed (?) te maken van jouw zoekopdracht.
Beschrijving Bereiding met haring (Clupea harengus). Jonge haring die net voor de voortplantingsperiode wordt gevangen, mag maar 'maatje' worden genoemd als ze minimum 16% vet bevatten (juni-juli). De vis wordt gekaakt, gezouten (gefermenteerd), verplicht diepgevoren (ter preventie van infectie met haringworm), gefileerd en rauw gegeten (al dan niet met gesnipperde ajuin). De haring wordt anno 2016 geïmporteerd uit Nederland, omdat Belgische vissers niet meer aan pelagische visserij doen. (2016.08.25)JPG bestand - 4.67 MB - 4 959 x 3 303 pixels
Extra information Camera Maker: Canon Camera Model: Canon EOS 60D Original Time Taken: 2016:08:24 10:14:37 Time Digitized: 2016:08:24 10:14:37 Shutter Speed: 1/80 sec Aperture: f/5 ISO Sensitivity: 500 Exposure Compensation: 0 EV Metering Mode: Pattern Flash Fired: No Flash Original Width: 4959 pixels Original Height: 3303 pixels Orientation: 1: Horizontal (normal) Focal Length: 60 mm Lens Info: EF-S18-200mm f/3.5-5.6 IS Focal Length Equivalent in 35mm Film: 98.673832159204