Zoeken
Zoeken kan via de modus 'eenvoudig zoeken' (één veld) of uitgebreid via 'geavanceerd zoeken' (meerdere velden). Zo kan je bv. zoeken op een combinatie van een auteursnaam (auteur), een jaartal (jaar) en een documenttype.
Boekenmand
Nuttige resultaten kan je aanvinken en toevoegen aan een mandje. De inhoud hiervan kan je exporteren of afdrukken (naar bv. PDF).
RSS
Op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde publicaties binnen uw interessegebied? Dit kan door een RSS-feed (?) te maken van jouw zoekopdracht.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
![]() |
Cholesterol content in seafood, data from the last decade: a review Oehlenschläger, J. (2006). Cholesterol content in seafood, data from the last decade: a review, in: Luten, J.B. et al. (Ed.) Seafood research from fish to dish: quality, safety and processing of wild and farmed fish. pp. 41-57
In: Luten, J.B. et al. (2006). Seafood research from fish to dish: Quality, safety and processing of wild and farmed fish. Wageningen Academic Publishers: The Netherlands. ISBN 90-8686-005-2. 567 pp.
|
Beschikbaar in | Auteur |
Trefwoorden |
Chemical compounds > Organic compounds > Lipids > Steroids > Sterols > Cholesterol Fauna > Aquatic organisms > Aquatic animals > Shellfish > Marine organisms > Marine crustaceans Products > Fishery products Marien/Kust |
Auteur | Top | |
|
Top | Auteur |