Zoeken
Zoeken kan via de modus 'eenvoudig zoeken' (één veld) of uitgebreid via 'geavanceerd zoeken' (meerdere velden). Zo kan je bv. zoeken op een combinatie van een auteursnaam (auteur), een jaartal (jaar) en een documenttype.
Boekenmand
Nuttige resultaten kan je aanvinken en toevoegen aan een mandje. De inhoud hiervan kan je exporteren of afdrukken (naar bv. PDF).
RSS
Op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde publicaties binnen uw interessegebied? Dit kan door een RSS-feed (?) te maken van jouw zoekopdracht.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
![]() |
Effect of grape antioxidant dietary fibre on the prevention of lipid oxidation in minced fish: evaluation by different methodologies Sánchez-Alonso, I.; Jiménez-Escrig, A.; Saura-Calixto, F.; Borderías, J. (2006). Effect of grape antioxidant dietary fibre on the prevention of lipid oxidation in minced fish: evaluation by different methodologies, in: Luten, J.B. et al. (Ed.) Seafood research from fish to dish: quality, safety and processing of wild and farmed fish. pp. 95-104
In: Luten, J.B. et al. (2006). Seafood research from fish to dish: Quality, safety and processing of wild and farmed fish. Wageningen Academic Publishers: The Netherlands. ISBN 90-8686-005-2. 567 pp.
|
Beschikbaar in | Auteurs |
Trefwoorden |
Aromatics > Phenols Chemical compounds > Organic compounds > Lipids Chemical reactions > Oxidation Dietary fibre Marien/Kust |
Auteurs | Top | |
|
Top | Auteurs |