Zoeken
Zoeken kan via de modus 'eenvoudig zoeken' (één veld) of uitgebreid via 'geavanceerd zoeken' (meerdere velden). Zo kan je bv. zoeken op een combinatie van een auteursnaam (auteur), een jaartal (jaar) en een documenttype.
Boekenmand
Nuttige resultaten kan je aanvinken en toevoegen aan een mandje. De inhoud hiervan kan je exporteren of afdrukken (naar bv. PDF).
RSS
Op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde publicaties binnen uw interessegebied? Dit kan door een RSS-feed (?) te maken van jouw zoekopdracht.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
![]() |
Effects of antioxidants on copper induced lipid oxidation during salting of cod (Gadus morhua L.) Lauritzsen, K.; Olsen, R.L. (2006). Effects of antioxidants on copper induced lipid oxidation during salting of cod (Gadus morhua L.), in: Luten, J.B. et al. (Ed.) Seafood research from fish to dish: quality, safety and processing of wild and farmed fish. pp. 105-118
In: Luten, J.B. et al. (2006). Seafood research from fish to dish: Quality, safety and processing of wild and farmed fish. Wageningen Academic Publishers: The Netherlands. ISBN 90-8686-005-2. 567 pp.
Is gerelateerd aan: Lauritzsen, K.; Olsen, R.L. (2005). Effects of antioxidants on copper induced lipid oxidation during salting of cod (Gadus morhua L.), in: Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. pp. 38, meer
|
Beschikbaar in | Auteurs |
Trefwoorden |
Aquatic organisms > Marine organisms > Fish > Marine fish Chemical compounds > Organic compounds > Lipids Chemical elements > Metals > Transition elements > Heavy metals > Copper Chemical reactions > Oxidation Marien/Kust |
Auteurs | Top | |
|
Top | Auteurs |