Zoeken
Zoeken kan via de modus 'eenvoudig zoeken' (één veld) of uitgebreid via 'geavanceerd zoeken' (meerdere velden). Zo kan je bv. zoeken op een combinatie van een auteursnaam (auteur), een jaartal (jaar) en een documenttype.
Boekenmand
Nuttige resultaten kan je aanvinken en toevoegen aan een mandje. De inhoud hiervan kan je exporteren of afdrukken (naar bv. PDF).
RSS
Op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde publicaties binnen uw interessegebied? Dit kan door een RSS-feed (?) te maken van jouw zoekopdracht.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
![]() |
Comparison of commercial and experimental slaughter of farmed carp (Cyprinus carpio) with respect to development of rigor mortis and flesh quality van de Vis, H.; Bialowas, H.; Pilarczyk, M.; Machiels, M.; Reimert, H.; Veldman, M.; Lambooij, B. (2006). Comparison of commercial and experimental slaughter of farmed carp (Cyprinus carpio) with respect to development of rigor mortis and flesh quality, in: Luten, J.B. et al. (Ed.) Seafood research from fish to dish: quality, safety and processing of wild and farmed fish. pp. 201-211
In: Luten, J.B. et al. (2006). Seafood research from fish to dish: Quality, safety and processing of wild and farmed fish. Wageningen Academic Publishers: The Netherlands. ISBN 90-8686-005-2. 567 pp.
|
Beschikbaar in | Auteurs |
Trefwoord |
|
Auteurs | Top | |
|
|
Top | Auteurs |