Zoeken
Zoeken kan via de modus 'eenvoudig zoeken' (één veld) of uitgebreid via 'geavanceerd zoeken' (meerdere velden). Zo kan je bv. zoeken op een combinatie van een auteursnaam (auteur), een jaartal (jaar) en een documenttype.
Boekenmand
Nuttige resultaten kan je aanvinken en toevoegen aan een mandje. De inhoud hiervan kan je exporteren of afdrukken (naar bv. PDF).
RSS
Op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde publicaties binnen uw interessegebied? Dit kan door een RSS-feed (?) te maken van jouw zoekopdracht.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
![]() |
Too much or too little information? The importance of origin and traceability for consumer trust in seafood in Norway and Germany Dulsrud, A.; Norberg, H.M.; Lenz, T. (2006). Too much or too little information? The importance of origin and traceability for consumer trust in seafood in Norway and Germany, in: Luten, J.B. et al. (Ed.) Seafood research from fish to dish: quality, safety and processing of wild and farmed fish. pp. 213-227
In: Luten, J.B. et al. (2006). Seafood research from fish to dish: Quality, safety and processing of wild and farmed fish. Wageningen Academic Publishers: The Netherlands. ISBN 90-8686-005-2. 567 pp.
|
Beschikbaar in | Auteurs |
Trefwoord |
|
Auteurs | Top | |
|
Top | Auteurs |