Zoeken
Zoeken kan via de modus 'eenvoudig zoeken' (één veld) of uitgebreid via 'geavanceerd zoeken' (meerdere velden). Zo kan je bv. zoeken op een combinatie van een auteursnaam (auteur), een jaartal (jaar) en een documenttype.
Boekenmand
Nuttige resultaten kan je aanvinken en toevoegen aan een mandje. De inhoud hiervan kan je exporteren of afdrukken (naar bv. PDF).
RSS
Op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde publicaties binnen uw interessegebied? Dit kan door een RSS-feed (?) te maken van jouw zoekopdracht.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
![]() |
Optimization of culture conditions for gamma-aminobutyric acid production by newly identified Pediococcus pentosaceus MN12 isolated from ‘mam nem’, a fermented fish sauce Thuy, D.T.B.; Nguyen, A.T.; Khoo, K.S.; Chew, K.W.; Cnockaert, M.; Vandamme, P.; Ho, Y.-C.; Huy, N.D.; Cocoletzi, H.H.; Show, P.L. (2020). Optimization of culture conditions for gamma-aminobutyric acid production by newly identified Pediococcus pentosaceus MN12 isolated from ‘mam nem’, a fermented fish sauce. Bioengineered 12(1): 54-62. https://dx.doi.org/10.1080/21655979.2020.1857626
In: Bioengineered. TAYLOR & FRANCIS INC: Philadelphia. ISSN 2165-5979; e-ISSN 2165-5987
| ![]() ![]() |
Beschikbaar in | Auteurs |
|
Trefwoorden |
Marien/Kust |
Author keywords |
|
Auteurs | Top | |
|
|
|
Abstract |
|
Top | Auteurs |