Zoeken
Zoeken kan via de modus 'eenvoudig zoeken' (één veld) of uitgebreid via 'geavanceerd zoeken' (meerdere velden). Zo kan je bv. zoeken op een combinatie van een auteursnaam (auteur), een jaartal (jaar) en een documenttype.
Boekenmand
Nuttige resultaten kan je aanvinken en toevoegen aan een mandje. De inhoud hiervan kan je exporteren of afdrukken (naar bv. PDF).
RSS
Op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde publicaties binnen uw interessegebied? Dit kan door een RSS-feed (?) te maken van jouw zoekopdracht.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
![]() |
Unravelling the dinner menu: First comparative study on natural food composition of juvenile Scylla olivacea and Scylla tranquebarica with Oxford Nanopore Technology sequencing reveals trophic niche difference Fauziyah, A.; Kochzius, M.; Ahmad, I.; Dwiartama, A.; Huyghe, F.; Sholihah, A. (2025). Unravelling the dinner menu: First comparative study on natural food composition of juvenile Scylla olivacea and Scylla tranquebarica with Oxford Nanopore Technology sequencing reveals trophic niche difference, in: Mees, J. et al. Book of abstracts – VLIZ Marine Science Day, 5 March 2025, Brugge. VLIZ Special Publication, 94: pp. 22-23
In: Mees, J.; Seys, J. (Ed.) (2025). Book of abstracts – VLIZ Marine Science Day, 5 March 2025, Brugge. VLIZ Special Publication, 94. Flanders Marine Institute (VLIZ): Oostende. vii + 151 pp. https://dx.doi.org/10.48470/114
In: VLIZ Special Publication. Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ): Oostende. ISSN 1377-0950, meer
| ![]() |
Beschikbaar in | Auteurs |
| |
Documenttype: Samenvatting |
Auteurs | Top | |
|
|
Top | Auteurs |