Zoeken
Zoeken kan via de modus 'eenvoudig zoeken' (één veld) of uitgebreid via 'geavanceerd zoeken' (meerdere velden). Zo kan je bv. zoeken op een combinatie van een auteursnaam (auteur), een jaartal (jaar) en een documenttype.
Boekenmand
Nuttige resultaten kan je aanvinken en toevoegen aan een mandje. De inhoud hiervan kan je exporteren of afdrukken (naar bv. PDF).
RSS
Op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde publicaties binnen uw interessegebied? Dit kan door een RSS-feed (?) te maken van jouw zoekopdracht.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
Variations in lipid classes and fatty acid content in tissues of wild Macrobrachium rosenbergii (de Man) females during maturation Cavalli, R.O.; Tamtin, M.; Lavens, P.; Sorgeloos, P. (2001). Variations in lipid classes and fatty acid content in tissues of wild Macrobrachium rosenbergii (de Man) females during maturation. Aquaculture 193(3-4): 311-324. dx.doi.org/10.1016/S0044-8486(00)00497-X
In: Aquaculture. Elsevier: Amsterdam; London; New York; Oxford; Tokyo. ISSN 0044-8486; e-ISSN 1873-5622
|
Beschikbaar in | Auteurs |
|
Trefwoorden |
Acids > Organic compounds > Organic acids > Fatty acids > Polyunsaturated fatty acids Chemical compounds > Organic compounds > Lipids Composition > Biochemical composition Cultures > Shellfish culture > Crustacean culture > Prawn culture Musculoskeletal system > Muscles Natural populations Properties > Biological properties > Sexual maturity Secretory organs > Glands > Endocrine glands > Animal reproductive organs > Gonads > Ovaries Macrobrachium rosenbergii (De Man, 1879) [WoRMS] Thailand [Marine Regions] Brak water; Zoet water |
Author keywords |
|
Auteurs | Top | |
|
Abstract |
|
Top | Auteurs |