Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Nederlandse naam: Vakgroep Toegepaste Fysica
Overkoepelend instituut: Universiteit Gent; Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur (UGent-FirW), meer
Adres: Jozef Plateaustraat 22
9000 Gent België
| | Tel.: +32-(0)9-264 38 31
Fax: +32-(0)9-264 41 98
|
| |
Type: Educatief Niveau: Departement
|
1 Directeur: Hoofd van de onderzoeksgroep/afdeling
2 Mariene onderzoeker: Is werkzaam in deze groep en treedt op als (co)auteur in minstens één mariene publicatie in de laatste 5 jaar.
3 Gespecialiseerd personeel: Levert administratieve of technische ondersteuning aan het zeewetenschappelijk onderzoek.
Geassocieerd aan een deelinstituut (7) |
|
Deelinstituut |
Top | Persoon | Publicaties |
- Universiteit Gent; Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur; Department of Applied Physics; Research Unit Plasma Technology (UGent-RUPT), meer
|
Publicaties (2) |
Top | Persoon | Instituut |
( 2 peer reviewed ) opsplitsen filter
- Schaeck, M.; De Swaef, E.; Van Den Broeck, W.; Van Nevel, S.; Boon, N.; De Geyter, N.; Morent, R.; Demeestere, K.; Duchateau, L.; Coulombet, C.; Haesebrouck, F.; Decostere, A. (2016). Germ-free sea bass Dicentrarchus labrax larval model: a valuable tool in the study of host-microbe interactions. Dis. Aquat. Org. 117(3): 177-185. dx.doi.org/10.3354/dao02950, meer
- Vandamme, J.; Nikiforov, A.; Dujardin, K.; Leys, C.; De Cooman, L.; Van Durme, J. (2015). Critical evaluation of non-thermal plasma as an innovative accelerated lipid oxidation technique in fish oil. Food Res. Int. 72: 115-125. https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2015.03.037, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.