Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Publicaties (4) |
Top | Publicatie |
A1 publicaties (4) [show] |
- Gheysen, L.; Bernaerts, T.; Bruneel, C.; Goiris, K.; Van Durme, J.; Van Loey, A.; De Cooman, L.; Foubert, I. (2018). Impact of processing on n-3 LC-PUFA in model systems enriched with microalgae. Food Chemistry 268: 441-450. https://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.06.112, meer
- Vandamme, J.; Nikiforov, A.; Dujardin, K.; Leys, C.; De Cooman, L.; Van Durme, J. (2015). Critical evaluation of non-thermal plasma as an innovative accelerated lipid oxidation technique in fish oil. Food Res. Int. 72: 115-125. https://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2015.03.037, meer
- Ryckebosch, E.; Bruneel, C.; Termote-Verhalle, R.; Lemahieu, C.; Muylaert, K.; Van Durme, J.; Goiris, K.; Foubert, I. (2013). Stability of omega-3 LC-PUFA-rich photoautotrophic microalgal oils compared to commercially available omega-3 LC-PUFA oils. J. Agric. Food Chem. 61(42): 10145-10155. https://dx.doi.org/10.1021/jf402296s, meer
- Van Durme, J.; Goiris, K.; De Winne, A.; De Cooman, L.; Muylaert, K. (2013). Evaluation of the volatile composition and sensory properties of five species of microalgae. J. Agric. Food Chem. 61(46): 10881-10890. https://dx.doi.org/10.1021/jf403112k, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.