Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Instituut |
Top | Instituut | Publicatie |
Universiteit Gent; Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen; Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid; Laboratorium voor Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering (LFMFP), meer
Contact op het instituut:
E-mail:
| |
Publicaties (2) |
Top | Instituut | Publicatie |
A1 publicaties (2) [show] |
- Vermeulen, A.; Devlieghere, F.; De Loy-Hendrickx, A.; Uyttendaele, M. (2011). Critical evaluation of the EU-technical guidance on shelf-life studies for L. monocytogenes on RTE-foods: a case study for smoked salmon. Intern. J. Food Microbiol. 145(1): 176-185. http://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2010.12.008, meer
- Uyttendaele, M.; Busschaert, P.; Valero, A.; Geeraerd, A.H.; Vermeulen, A.; Jacxsens, L.; Goh, K.K.; De Loy, A.; Van Impe, J.F.; Devlieghere, F. (2009). Prevalence and challenge tests of Listeria monocytogenes in Belgian produced and retailed mayonnaise-based deli-salads, cooked meat products and smoked fish between 2005 and 2007. Intern. J. Food Microbiol. 133(1-2): 94-104. https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2009.05.002, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.