Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Instituut |
Top | Instituut | Publicatie |
Universiteit Gent; Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen; Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid; Laboratorium voor Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering (LFMFP), meer
Contact op het instituut:
Tel.: +32-(0)9 264 58 75
E-mail:
| |
Publicaties (2) |
Top | Instituut | Publicatie |
A1 publicaties (2) [show] |
- Noseda, B.; Ragaert, P.; Pauwels, D.; Anthierens, T.; Van Langenhove, H.; Dewulf, J.; Devlieghere, F. (2010). Validation of selective ion flow tube mass spectrometry for fast quantification of volatile bases produced on Atlantic cod (Gadus morhua). J. Agric. Food Chem. 58(9): 5213-5219. http://dx.doi.org/10.1021/jf904129j, meer
- Noseda, B.; Dewulf, J.; Goethals, J.; Ragaert, P.; Van Bree, I.; Pauwels, D.; Van Langenhove, H.; Devlieghere, F. (2010). Effect of food matrix and pH on the volatilization of bases (TVB) in packed North Atlantic Gray Shrimp (Crangon crangon): volatile bases in MAP fishery products. J. Agric. Food Chem. 58(22): 11864-11869. http://dx.doi.org/10.1021/jf1025218, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.