Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Vorig instituut |
Top | Publicatie |
Universiteit Gent; Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen; Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid; Laboratorium voor Levensmiddelenmicrobiologie en -conservering (LFMFP), meer
|
Publicaties (4) |
Top | Publicatie |
A1 publicaties (4) [show] |
- Kuuliala, L.; Pérez-Fernández, R.; Tang, M.; Vanderroost, M.; De Baets, B.; Devlieghere, F. (2021). Probabilistic topic modelling in food spoilage analysis: a case study with Atlantic salmon (Salmo solar). Intern. J. Food Microbiol. 337: 108955. https://hdl.handle.net/10.1016/j.ijfoodmicro.2020.108955, meer
- Kuuliala, L.; Sader, M.; Solimeo, A.; Pérez-Fernández, R.; Vanderroost, M.; De Baets, B.; De Meulenaer, B.; Ragaert, P.; Devlieghere, F. (2019). Spoilage evaluation of raw Atlantic salmon (Salmo salar) stored under modified atmospheres by multivariate statistics and augmented ordinal regression. Intern. J. Food Microbiol. 303: 46-57. https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2019.04.011, meer
- Kuuliala, L.; Al Hage, Y.; Ioannidis, A.-G.; Sader, M.; Kerckhof, F.-M.; Vanderroost, M.; Boon, N.; De Baets, B.; De Meulenaer, B.; Ragaert, P.; Devlieghere, F. (2018). Microbiological, chemical and sensory spoilage analysis of raw Atlantic cod (Gadus morhua) stored under modified atmospheres. Food Microbiol. 70: 232-244. https://dx.doi.org/10.1016/j.fm.2017.10.011, meer
- Kuuliala, L.; Abatih, E.; Ioannidis, A.-G.; Vanderroost, M.; De Meulenaer, B.; Ragaert, P.; Devlieghere, F. (2018). Multivariate statistical analysis for the identification of potential seafood spoilage indicators. Food Control 84: 49-60. https://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2017.07.018, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.