Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Vorig instituut |
Top | Publicatie |
Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid (IPH), meer
|
Publicaties (4) |
Top | Publicatie |
A1 publicaties (4) [show] |
- Mahfoudhi, G.; Ben Ameur, W.; Malysheva, S.V.; Szternfeld, P.; Touil, S.; Driss, M.R.; Joly, L. (2023). First study of bromophenols and hexabromocyclododecanes in seafood from North Africa (case of Bizerte Lagoon, Tunisia): occurrence and human health risk. Environm. Sc. & Poll. Res. 30(23): 64499-64516. https://dx.doi.org/10.1007/s11356-023-26901-w, meer
- Mahfoudhi, G.; Ben Ameur, W.; Malysheva, S.V.; Szternfeld, P.; Touil, S.; Driss, M.R.; Joly, L. (2023). Correction to: First study of bromophenols and hexabromocyclododecanes in seafood from North Africa (case of Bizerte Lagoon, Tunisia): occurrence and human health risk. Environm. Sc. & Poll. Res. 30(23): 67914-67917. https://dx.doi.org/10.1007/s11356-023-27268-8, meer
- Malysheva, S.V.; Goscinny, S.; Malarvannan, G.; Poma, G.; Andjelkovic, M.; Voorspoels, S.; Covaci, A.; Van Loco, J. (2018). Development and validation of a quantitative UHPLC-MS/MS method for selected brominated flame retardants in food. Food additives & contaminants. Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment 35(2): 292-304. https://dx.doi.org/10.1080/19440049.2017.1393110, meer
- Poma, G.; Malarvannan, G.; Voorspoels, S.; Symons, N.; Malysheva, S.V.; Van Loco, J.; Covaci, A. (2016). Determination of halogenated flame retardants in food: optimization and validation of a method based on a two-step clean-up and gas chromatography-mass spectrometry. Food Control 65: 168-176. https://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2016.01.027, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.