Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Publicaties (5) |
Top | Instituut | Publicaties |
A1 publicaties (2) [show] |
- Marissiaux, L.; Scippo, M.-L.; Daube, G.; Denayer, S.; Botteldoorn, N.; Gobert, S.; Scholtes, B.; Ghuysen, A. (2018). An awkward fishing expedition. Acta Anaesthesiologica Belgica 69(2): 119-122, meer
- Taminiau, B.; Korsak, N.; Lemaire, C.; Delcenserie, V.; Daube, G. (2014). Validation of real-time PCR for detection of six major pathogens in seafood products. Food Control 44: 130-137. dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2014.03.031, meer
|
Peer reviewed publicatie [show] |
- China, B.; De Schaetzen, M.A.; Daube, G. (2003). Les mollusques bivalves, des aliments dangereux? Ann. Méd. Vét. 147(6): 413-422, meer
|
Abstract [show] |
- Delhalle, L.; Taminiau, B.; Nezer, C.; Darcis, A.; Daube, G. (2012). Study of the microbial flora of freshwater and seawater fish filets in different packagingconditions by metagenomic analysis targeted on the 16S ribosomal DNA, in: Bayrou, C. et al. Proceedings of the 2nd scientific meeting of the Faculty of Veterinary Medicine (University of Liège - Belgium). pp. 20, meer
|
Overige publicatie [show] |
- Kpoclou, Y.E.; Anihouvi, V.B.; Azokpota, P.; Soumanou, M.M.; Daube, G.; Douny, C.; Brose, F.; Scippo, M.-L.; Hounhouigan, D.J. (2013). Microbiological and physico-chemical quality of smoked shrimp, an expanding food condiment in Beninese local markets. Food and Public Health 3(6): 277-283, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.