Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Vorig instituut |
Top | Publicatie |
KU Leuven; Group Science, Engineering and Technology; Department of Microbial and Molecular Systems; Leuven Food Science and Nutrition Research Centre (LFoRCe), meer
|
Publicaties (2) |
Top | Publicatie |
A1 publicaties (2) [show] |
- Vervoort, L.; Van der Plancken, I.; Grauwet, T.; Verjans, P.; Courtin, C.M.; Hendrickx, M.E.; Van Loey, A. (2011). Xylanase B from the hyperthermophile Thermotoga maritima as an indicator for temperature gradients in high pressure high temperature processing. Innovative Food Science & Emerging Technologies 12(2): 187-196. https://dx.doi.org/10.1016/j.ifset.2011.01.006, meer
- Skipnes, D.; Van der Plancken, I.; Van Loey, A.; Hendrickx, M.E. (2008). Kinetics of heat denaturation of proteins from farmed Atlantic cod (Gadus morhua). Journal of Food Engineering 85(1): 51-58. https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2007.06.030, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.