Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Instituut |
Top | Instituut | Publicatie |
Ghent University; Faculty of Bioscience Engineering; Department of Animal Sciences and Aquatic Ecology; Laboratorium voor Diervoeding en Kwaliteit van Dierlijke Producten (LANUPRO), meer
Institutioneel adres:
Blok F
Coupure Links 653
9000 Gent
Belgium
Tel.: +32-(0)9-264 90 01
Fax: +32-(0)9-264 90 99
| |
Publicaties (4) |
Top | Instituut | Publicatie |
A1 publicaties (4) [show] |
- Kumar, V.; Baruah, K.; Nguyen, D.V.; Smagghe, G.; Vossen, E.; Bossier, P. (2020). Corrigendum: Phloroglucinol-mediated Hsp70 production in crustaceans: protection against Vibrio parahaemolyticus in Artemia franciscana and Macrobrachium rosenbergii. Frontiers in Immunology 11: 1860. https://hdl.handle.net/10.3389/fimmu.2020.01860, meer
- Van Hecke, T.; Goethals, S.; Vossen, E.; De Smet, S. (2019). Long-chain n-3 PUFA content and n-6/n-3 PUFA ratio in mammal, poultry, and fish muscles largely explain differential protein and lipid oxidation profiles following in vitro gastrointestinal digestion. Mol. Nutr. Food Res. 63(22): 1900404. https://hdl.handle.net/10.1002/mnfr.201900404, meer
- Kumar, V.; Baruah, K.; Nguyen, D.V.; Smagghe, G.; Vossen, E.; Bossier, P. (2018). Phloroglucinol-mediated Hsp70 production in crustaceans: protection against Vibrio parahaemolyticus in Artemia franciscana and Macrobrachium rosenbergii. Frontiers in Immunology 9: 1091. https://dx.doi.org/10.3389/fimmu.2018.01091, meer
- Vossen, E.; Raes, K.; Van Mullem, D.; De Smet, S. (2017). Production of docosahexaenoic acid (DHA) enriched loin and dry cured ham from pigs fed algae: nutritional and sensory quality. European Journal of Lipid Science and Technology 119(5): 13. https://dx.doi.org/10.1002/ejlt.201600144, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.