Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Vorig instituut |
Top | Publicatie |
KU Leuven; Group Science, Engineering and Technology; Department of Microbial and Molecular Systems; Centre for Food and Microbial Technology; Laboratory of Food Technology, meer
|
Publicaties (3) |
Top | Publicatie |
A1 publicaties (3) [show] |
- Bahari, A.; Moelants, K.; Huc-Mathis, D.; Wallecan, J.; Mangiante, G.; Mazoyer, J.; Hendrickx, M.; Grauwet, T. (2022). Compositional and rheological analysis of carrageenan from the gametophyte phase of the red seaweed Chondrus crispus neutrally extracted at varying temperatures and time. Food Hydrocolloids 133: 107995. https://dx.doi.org/10.1016/j.foodhyd.2022.107995, meer
- Bahari, A.; Moelants, K.; Kloeck, M.; Wallecan, J.; Mangiante, G.; Mazoyer, J.; Hendrickx, M.; Grauwet, T. (2021). Mechanical disintegration and particle size sieving of Chondrus crispus (Irish Moss) gametophytes and their effect on carrageenan and phycoerythrin extraction. Foods 10(12): 2928. https://dx.doi.org/10.3390/foods10122928, meer
- Bahari, A.; Moelants, K.; Wallecan, J.; Mangiante, G.; Mazoyer, J.; Hendrickx, M.; Grauwet, T. (2021). Understanding the effect of time, temperature and salts on carrageenan extraction from Chondrus crispus. Algal Research 58: 102371. https://dx.doi.org/10.1016/j.algal.2021.102371, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.