Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Vorig instituut |
Top | Publicatie |
KU Leuven; Group Science, Engineering and Technology; Department of Microbial and Molecular Systems; Centre for Food and Microbial Technology; Laboratory of Food Technology, meer
|
Publicatie |
Top | Publicatie |
A1 publicatie [show] |
- Bahari, A.; Moelants, K.; Kloeck, M.; Wallecan, J.; Mangiante, G.; Mazoyer, J.; Hendrickx, M.; Grauwet, T. (2021). Mechanical disintegration and particle size sieving of Chondrus crispus (Irish Moss) gametophytes and their effect on carrageenan and phycoerythrin extraction. Foods 10(12): 2928. https://dx.doi.org/10.3390/foods10122928, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.