Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Vorig instituut |
Top | Publicatie |
Université Catholique de Louvain; Laboratory of Food and Environmental Microbiology, meer
|
Publicaties (2) |
Top | Publicatie |
A1 publicaties (2) [show] |
- Anihouvi, D.G.H.; Henriet, O.; Kpoclou, Y.E.; Scippo, M.-L.; Hounhouigan, D.J.; Anihouvi, V.B.; Mahillon, J. (2021). Bacterial diversity of smoked and smoked-dried fish from West Africa: A metagenomic approach. Journal of Food Processing and Preservation 45(11): e15919. https://dx.doi.org/10.1111/jfpp.15919, meer
- Henriet, O.; Fourmentin, J.; Delincé, B.; Mahillon, J. (2014). Exploring the diversity of extremely halophilic archaea in food-grade salts. Intern. J. Food Microbiol. 191: 36-44. https://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2014.08.019, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.