Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Publicaties (2) |
Top | Publicatie |
A1 publicaties (2) [show] |
- Prandi, B.; Boukid, F.; Van De Walle, S.; Cutroneo, S.; Comaposada, J.; Van Royen, G.; Sforza, S.; Tedeschi, T.; Castellari, M. (2023). Protein quality and protein digestibility of vegetable creams reformulated with microalgae inclusion. Foods 12(12): 2395. https://dx.doi.org/10.3390/foods12122395, meer
- Schmid, B.; Navalho, S.; Schulze, P.S.C.; Van de Walle, S.; Van Royen, G.; Schüler, L.M.; Maia, I.B.; Bastos, C.R.V.; Baune, M.-C.; Januschewski, E.; Coelho, A.; Pereira, H.; Varela, J.; Navalho, J.; Rodrigues, A.M.C. (2022). Drying microalgae using an industrial solar dryer: a biomass quality assessment. Foods 11(13): 1873. https://dx.doi.org/10.3390/foods11131873, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.