Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Periode: Oktober 2011 tot Maart 2014 Status: Afgelopen
|
|
Instituut |
Top |
- Vlaamse overheid; Beleidsdomein Landbouw en Visserij; Instituut voor landbouw- , visserij en voedingsonderzoek; Eenheid Technologie en voeding, meer
|
Abstract |
How can we improve the current quality of brown shrimp traditionally caught without the addition of extra chemical products and preservatives? Brown shrimp, caught by Flemish fishermen are landed within 12h after catch and are cooked on board based on a traditional recipe. Currently, it's virtually impossible to buy brown shrimp without added chemical products and preservatives that improve the shelf life. But this use of additives is less and less appealing for consumers, who are looking for sustainable products of high quality for a fair price. |
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.