Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
De heerlijke keuken: Biodiversiteit op tafel
Tack, J.; Linssen, M. (2004). De heerlijke keuken: Biodiversiteit op tafel. Kosmos-Z&K Uitgevers: Utrecht. ISBN 90-215-8211-2. 240 pp.
|
Beschikbaar in | Auteurs |
VLIZ: Exploitation of natural resources RES.37 [105551]
|
Trefwoorden |
Biodiversity Biological resources
|
Auteurs | | Top |
- Tack, J., meer
- Linssen, M.
|
|
|
Abstract |
Er is blijkbaar iets aan de hand met onze voeding. Kan de aarde onze eetlust wel aan? Wat is de ecologische voetafdruk van zalm met papajaboter? Zijn biologisch geteelde tomaten even lekker dan die uit de standaard tuinbouw? Dit kookboek met 125 internationale recepten, geeft heel veel informatie voor wie meer wil weten over de achtergrond en de gevolgen van lekker eten. Het is geschreven om de afstand tussen keuken en natuur een stukje kleiner te maken. De schrijver, Jurgen Tack, ontving er de Canvas Overleven EOS-prijs voor als beste wetenschapsauteur. |
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.