Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
Determining the origin of seafood products on the Belgian market: challenges to traceability and database management Sioen, I.; Verbeke, W.; De Henauw, S.; Parmentier, K.; Raemaekers, M.; Willems, J.; Van Camp, J. (2007). Determining the origin of seafood products on the Belgian market: challenges to traceability and database management. The Open Food Science Journal 1: 33-42. dx.doi.org/10.2174/1874256400701010033
In: The Open Food Science Journal. Bentham: Hilversum. ISSN 1874-2564; e-ISSN 1874-2564, meer
|
Beschikbaar in | Auteurs |
|
Trefwoorden |
Tracer techniques Trade België [Marine Regions] Marien/Kust |
Auteurs | Top | |
Abstract |
|
Top | Auteurs |