Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
The content of ascorbic acid and tocopherol in the tissues and eggs of wild Macrobrachium rosenbergii during maturation Cavalli, R.O.; Tamtin, M.; Lavens, P.; Sorgeloos, P.; Nelis, H.J.; De Leenheer, A.P. (2001). The content of ascorbic acid and tocopherol in the tissues and eggs of wild Macrobrachium rosenbergii during maturation. J. Shellfish Res. 20(3): 939-943
In: Journal of Shellfish Research. National Shellfisheries Association: Duxbury. ISSN 0730-8000; e-ISSN 1943-6319, meer
|
Beschikbaar in | Auteurs |
|
Trefwoorden |
Anatomical structures > Body organs > Animal organs > Animal reproductive organs Biological development Cells > Sexual cells > Eggs Composition > Chemical composition Cultures > Shellfish culture > Crustacean culture > Prawn culture Diets Natural populations Nutrition > Animal nutrition Properties > Biological properties > Sexual maturity Reproduction > Sexual reproduction Secretory organs > Glands > Endocrine glands > Animal reproductive organs > Gonads Secretory organs > Glands > Endocrine glands > Animal reproductive organs > Gonads > Ovaries Sex > Females Tissues Vitamins Vitamins > Vitamin C Vitamins > Vitamin E Macrobrachium rosenbergii (De Man, 1879) [WoRMS] Brak water; Zoet water |
Author keywords |
|
Auteurs | Top | |
|
|
Abstract |
|
Top | Auteurs |