Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Seafood from producer to consumer, integrated approach to quality
Luten, J.B.; Børresen, T.; Oehlenschläger, J. (Ed.) (1997). Seafood from producer to consumer, integrated approach to quality. Developments in Food Science, 38. Elsevier: Amsterdam. vii, 712 pp.
Deel van: Developments in Food Science. Elsevier: Oxford; New York; Amsterdam. ISSN 0167-4501; e-ISSN 2211-9345, meer
| |
Beschikbaar in | Auteurs |
VLIZ: Exploitation of natural resources [105642]
|
Auteurs | | Top |
- Luten, J.B., redacteur, meer
- Børresen, T., redacteur, meer
- Oehlenschläger, J., redacteur
|
|
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.