Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Evaluation of the direct thiobarbituric acid extraction method for determining oxidative rancidity in mackerel (Scomber scombrus L.)
Vyncke, W. (1975). Evaluation of the direct thiobarbituric acid extraction method for determining oxidative rancidity in mackerel (Scomber scombrus L.). Fet. Seif. Anstr. Ernährungsindustrie 77(6): 239-240. https://dx.doi.org/10.1002/lipi.19750770610
In: Fette, Seifen, Anstrichmittel. Die Ernährungsindustrie. Industrieverlach von Hernhaussen: Hamburg. ISSN 0343-9704, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.