Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
The use and nutritional value of Artemia as a food source Léger, P.; Bengtson, D.A.; Simpson, K.L.; Sorgeloos, P. (1986). The use and nutritional value of Artemia as a food source, in: Barnes, H. et al. Oceanogr. Mar. Biol. Ann. Rev. 24. Oceanography and Marine Biology: An Annual Review, 24: pp. 521-623
In: Barnes, H.; Barnes, M. (1986). Oceanogr. Mar. Biol. Ann. Rev. 24. Oceanography and Marine Biology: An Annual Review, 24. Aberdeen University Press: Aberdeen. ISBN 0-08-032458-4; e-ISBN 0-203-70888-1. 687 pp., meer
In: Oceanography and Marine Biology: An Annual Review. Aberdeen University Press/Allen & Unwin: London. ISSN 0078-3218; e-ISSN 2154-9125, meer
|
Beschikbaar in | Auteurs |
|
Trefwoorden |
Artemia Leach, 1819 [WoRMS] Marien/Kust |
Auteurs | Top | |
|
Top | Auteurs |