Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Valorisatie van visserijprodukten: Produktie van fish fingers op basis van gecutterd wijtingvlees en gerecupereerd kabeljauwzaagsel langs een discontinu en geautomatiseerd proces
Vanbossele, D. (1980). Valorisatie van visserijprodukten: Produktie van fish fingers op basis van gecutterd wijtingvlees en gerecupereerd kabeljauwzaagsel langs een discontinu en geautomatiseerd proces. Ir Thesis. Hoger Technisch Instituut, Paramedisch Hoger Onderwijs, afdeling Dieetkunde: Brugge. 178 pp.
|
Beschikbaar in | Auteur |
|
Documenttype: Doctoraat/Thesis/Eindwerk
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.