Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
The taste of diatoms: the role of diatom growth phase characteristics and associated bacteria for grazing by the harpacticoid copepod Microarthridion littorale De Troch, M.; Vergaerde, I.; Cnudde, C.; Vanormelingen, P.; Vincx, M. (2011). The taste of diatoms: the role of diatom growth phase characteristics and associated bacteria for grazing by the harpacticoid copepod Microarthridion littorale, in: World Conference on Marine Biodiversity 2011. Our Oceans, Our Future: Oral Abstract Booklet. pp. 78
In: (2011). World Conference on Marine Biodiversity 2011. Our Oceans, Our Future: Oral Abstract Booklet. University of Aberdeen: Aberdeen. 155 pp., meer
|
Beschikbaar in | Auteurs |
| |
Documenttype: Samenvatting |
Trefwoorden |
Marien/Kust |
Auteurs | Top | |
Top | Auteurs |