Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
Aprovechamiento de recursos pesqueros infrautilizados para la obtención de alimentos mejorados para el cultivo de peces Aurrekoetxea, G.; Perera, M.N. (2002). Aprovechamiento de recursos pesqueros infrautilizados para la obtención de alimentos mejorados para el cultivo de peces. Bol. Inst. Esp. Oceanogr. 18(1-4): 87-93
In: Boletin del Instituto Español de Oceanografia. Instituto Español de Oceanografía: Madrid. ISSN 0074-0195; e-ISSN 2174-3371, meer
Ook verschenen in: Atarés, A.; Fernández-Pato, C.; Martínez-Tapia, C.; Mosquera de Arancibia, C. (2002). 8 Congreso nacional de acuicultura: acuicultura y desarrollo sostenible (22-25 de mayo, 2001, Santander, Cantabria, España) = 8th National Congress of Aquaculture: aquaculture and sustainable development (22-25 May 2001, Santander, Cantabria, Spain). Boletin del Instituto Español de Oceanografia, 18(1-4). Instituto Español de Oceanografía: Madrid. 419 pp., meer
|
Beschikbaar in | Auteurs |
|
Trefwoorden |
Enzymes Products > Fishery products > Processed fishery products > Powdered products > Fish meal Products > Fishery products > Processed fishery products > Powdered products > Fish meal > Fish flour Properties > Organoleptic properties > Digestibility Marien/Kust |
Auteurs | Top | |
|
Top | Auteurs |