Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
Biogenic amines in fishery products: Standardization methods within EC Luten, J.B.; Bouquet, W.; Seuren, L.A.J.; Burggraaf, M.M.; Riekwel-Booy, G.; Durand, P.; Etienne, M.; Gouyou, J.P.; Landrein, A.; Ritchie, A.H.; Lerclercq, M.; Guinet, R. (1992). Biogenic amines in fishery products: Standardization methods within EC, in: Huss, H.H. et al. Quality assurance in the fish industry. Developments in Food Science, 30: pp. 427-439
In: Huss, H.H.; Jakobsen, M.; Liston, J. (Ed.) (1992). Quality assurance in the fish industry. Developments in food science, 30. Elsevier: Amsterdam. ISBN 0-444-89077-7. viii, 587 pp., meer
In: Developments in Food Science. Elsevier: Oxford; New York; Amsterdam. ISSN 0167-4501; e-ISSN 2211-9345, meer
|
Beschikbaar in | Auteurs |
Auteurs | Top | |
|
|
|
Top | Auteurs |