Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
Variations in lipid classes and fatty acid content in tissues of wild Macrobrachium rosenbergii (de Man) females during maturation Cavalli, R.O.; Tamtin, M.; Lavens, P.; Sorgeloos, P. (2001). Variations in lipid classes and fatty acid content in tissues of wild Macrobrachium rosenbergii (de Man) females during maturation. Aquaculture 193(3-4): 311-324. dx.doi.org/10.1016/S0044-8486(00)00497-X
In: Aquaculture. Elsevier: Amsterdam; London; New York; Oxford; Tokyo. ISSN 0044-8486; e-ISSN 1873-5622, meer
|
Beschikbaar in | Auteurs |
|
Trefwoorden |
Acids > Organic compounds > Organic acids > Fatty acids > Polyunsaturated fatty acids Chemical compounds > Organic compounds > Lipids Composition > Biochemical composition Cultures > Shellfish culture > Crustacean culture > Prawn culture Musculoskeletal system > Muscles Natural populations Properties > Biological properties > Sexual maturity Secretory organs > Glands > Endocrine glands > Animal reproductive organs > Gonads > Ovaries Macrobrachium rosenbergii (De Man, 1879) [WoRMS] Thailand [Marine Regions] Brak water; Zoet water |
Author keywords |
|
Auteurs | Top | |
Abstract |
|
Top | Auteurs |