Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
one publication added to basket [226875] |
Handbook of seafood and seafood products analysis
|
Beschikbaar in | Auteurs |
VLIZ: Exploitation of natural resources RES.70 [105584]
|
Trefwoorden |
Food > Human food > Seafood Literature > Publications > Reference works > Books > Handbooks Marien/Kust |
Auteurs | | Top |
- Nollet, L.M.L., redacteur
- Toldrá, F., redacteur
|
|
|
Abstract |
Seafood and seafood products represent some of the most important foods in almost all types of societies around the world. More intensive production of fish and shellfish to meet high demand has raised some concerns related to the nutritional and sensory qualities of these cultured fish in comparison to their wild-catch counterparts. In addition, the variety in processing, preservation, and storage methods from traditional to modern is contributing to an increase in variability in consumer products. |
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.