Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (1): toevoegen | toon |
one publication added to basket [238808] | |
Comparison of the official EC method for the determination of total volatile bases in fish with routine methods Vyncke, W. (1996). Comparison of the official EC method for the determination of total volatile bases in fish with routine methods. Arch. Lebensmittelhyg. 47(5): 110-112
In: Archiv für Lebensmittelhygiene. Presse Dienstleistungsgesellschaft: Alfeld. ISSN 0003-925X, meer
|
Beschikbaar in | Auteur |
|
Trefwoorden |
Edible fish Freshness Hygiene Magnesium oxide Perchloric acid Products > Fishery products Separation processes > Distillation Europe, European Union |
Auteur | Top | |
|
Abstract |
|
Top | Auteur |