Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
one publication added to basket [293808] |
Microbial community management in aquaculture
Bossier, P.; De Schrijver, P.; Defoirdt, T.; Ruwandeepika, H.A.D.; Natrah, F.; Ekasari, J.; Toi, H.; Nhan, D.; Tinh, N.; Pande, G.; Karunasagar, I.; Van Stappen, G. (2016). Microbial community management in aquaculture. Procedia Food Science 6: 37-39. https://dx.doi.org/10.1016/j.profoo.2016.02.007
In: Procedia Food Science. Elsevier: Lonson. ISSN 2211-601X, meer
| |
Author keywords |
Microbial community management; bioflocs |
Auteurs | | Top |
- Bossier, P., meer
- De Schrijver, P., meer
- Defoirdt, T., meer
- Ruwandeepika, H.A.D., meer
|
|
- Tinh, N., meer
- Pande, G., meer
- Karunasagar, I.
- Van Stappen, G., meer
|
Abstract |
Microbial community management in aquaculture creates benefits at the nutritional as well as at health level for cultured species. In addition, in case of biofloc application, it allows to link species at different trophic levels, making bioflocs the potential link in integrated multispecies aquaculture. |
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.