Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (1): toevoegen | toon |
one publication added to basket [77690] | |
Development of a Quality Index Method (QIM) for maatjes herring stored in air and under modified atmosphere Lyhs, U.; Schelvis-Smit, R. (2005). Development of a Quality Index Method (QIM) for maatjes herring stored in air and under modified atmosphere. J. Aquat. Food Prod. Technol. 14(2): 63-76
In: Journal of Aquatic Food Product Technology. Taylor & Francis: Binghamton, NY. ISSN 1049-8850; e-ISSN 1547-0636, meer
|
Beschikbaar in | Auteurs |
|
Trefwoorden |
Storage > Fish storage Storage conditions Storage life Marien/Kust |
Auteurs | Top | |
|
Abstract |
|
Top | Auteurs |