Zoeken
Zoeken kan via de modus 'eenvoudig zoeken' (één veld) of uitgebreid via 'geavanceerd zoeken' (meerdere velden). Zo kan je bv. zoeken op een combinatie van een auteursnaam (auteur), een jaartal (jaar) en een documenttype.
Boekenmand
Nuttige resultaten kan je aanvinken en toevoegen aan een mandje. De inhoud hiervan kan je exporteren of afdrukken (naar bv. PDF).
RSS
Op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde publicaties binnen uw interessegebied? Dit kan door een RSS-feed (?) te maken van jouw zoekopdracht.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (1): toevoegen | toon |
one publication added to basket [237942] | |
De vruchten van de zee: Foodpairing met vis en zeevruchten: de chemie achter goede smaakcombinaties Lahousse, B.; Fockedey, N. (2014). De vruchten van de zee: Foodpairing met vis en zeevruchten: de chemie achter goede smaakcombinaties, in: De Grote Rede 38. De Grote Rede: Nieuws over onze Kust en Zee, 38: pp. 21
In: (2014). De Grote Rede 38. De Grote Rede: Nieuws over onze Kust en Zee, 38. Vlaams Instituut voor de Zee - Flanders Marine Institute (VLIZ): Oostende. 32 pp.
In: De Grote Rede: Nieuws over onze Kust en Zee. Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ): Oostende. ISSN 1376-926X, meer
|
Beschikbaar in | Auteurs |
|
Auteurs | Top | |
|
Top | Auteurs |