Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Adres: Østhavnsvej 12
9850 Hirtshals Municipality Hjoerring Denemarken
| | Tel.: +45-(0)98-94 50 70
Fax: +45-(0)98-94 52 70
|
| |
Type: Commercieel
|
Abstract: |
Dan Salmon is established since 2005. Dan Salmon is a fish processing plant that produces cold and hot smoked fish product, primarily salmon and halibut. The products are sliced and packed into vacuum or modified atmosphere. Halibut and cod are not slaughtered at Dan Salmon, but salmon is slaughtered. There is an area for: intake, slaughtering, filleting / trimming, salting, drying, marinade, and smoking (done in the old fashioned way with wood). There is also an area for slicing, freezing, packaging and dispatch. Dan Salmon A/S aims at delivering high quality seafood products, applying the highest food safety standards to all aspects of the business from catch, processing, packaging, distribution and product development. |
Project |
Top |
- ECsafeSEAFOOD: Priority environmental contaminants in seafood: safety assessment, impact and public perception, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.