Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
Vorig instituut |
Top | Publicaties |
KU Leuven; Faculteit Ingenieurswetenschappen; Departement Chemische Ingenieurstechnieken, meer
|
Publicaties (7) |
Top | Publicaties |
A1 publicaties (5) [show] |
- Skåra, T.; Cappuyns, A.M.; Van Derlinden, E.; Rosnes, J.T.; Valdramidis, V.P.; Van Impe, J.F.M. (2012). Growth kinetics of Listeria isolated from Salmon and Salmon processing environment: single strains versus cocktails. J. Food Prot. 75(7): 1227-1235. dx.doi.org/10.4315/0362-028X.JFP-11-536, meer
- Skåra, T.; Cappuyns, A.M.; Van Derlinden, E.; Rosnes, J.T.; Valdramidis, V.P.; Van Impe, J.F.M. (2011). Quantifying the combined effect of salt and temperature on the growth of Listeria strains isolated from salmon and salmon processing environments. Procedia Food Science 1: 1001-1006. https://dx.doi.org/10.1016/j.profoo.2011.09.150, meer
- Skipnes, D.; Johnsen, S.O.; Skåra, T.; Sivertsvik, M.; Lekang, O. (2011). Optimization of heat processing of farmed Atlantic cod (Gadus morhua) muscle with respect to cook loss, water holding capacity, color, and texture. J. Aquat. Food Prod. Technol. 20(3): 331-340. dx.doi.org/10.1080/10498850.2011.571808, meer
- Johnsen, S.O.; Skipnes, D.; Skåra, T.; Hendrickx, M.E. (2007). Thermal inactivation kinetics of acid phosphatase (ACP) in cod (Gadus morhua). Eur. Food Res. Technol. 224(3): 315-320. https://dx.doi.org/10.1007/s00217-006-0433-7, meer
- Stefansson, G.; Nielsen, H.H.; Skåra, T.; Schubring, R.; Oehlenschläger, J.; Luten, J.; Derrick, S.; Gudmundsdóttir, G. (2000). Frozen herring as raw material for spice-salting. J. Sci. Food Agric. 80: 1319-1324, meer
|
Abstracts (2) [show] |
- Birkeland, S.; Skåra, T. (2005). Investigation of polycyclic aromatic hydrocarbons in Norwegian smoked fish products, in: Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. pp. 119, meer
- Sivertsvik, M.; Esaiassen, M.; Lorentzen, G.; Skåra, T. (2005). Process development for convenience products from farmed cod, in: Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. pp. 47, meer
|
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ.