Over het archief
Het OWA, het open archief van het Waterbouwkundig Laboratorium heeft tot doel alle vrij toegankelijke onderzoeksresultaten van dit instituut in digitale vorm aan te bieden. Op die manier wil het de zichtbaarheid, verspreiding en gebruik van deze onderzoeksresultaten, alsook de wetenschappelijke communicatie maximaal bevorderen.
Dit archief wordt uitgebouwd en beheerd volgens de principes van de Open Access Movement, en het daaruit ontstane Open Archives Initiative.
Basisinformatie over ‘Open Access to scholarly information'.
[ meld een fout in dit record ] | mandje (0): toevoegen | toon |
Consumer knowledge and interest in information about fish Pieniak, Z.; Verbeke, W.; Brunsø, K.; Olsen, S.O. (2006). Consumer knowledge and interest in information about fish, in: Luten, J.B. et al. (Ed.) Seafood research from fish to dish: quality, safety and processing of wild and farmed fish. pp. 229-239
In: Luten, J.B. et al. (2006). Seafood research from fish to dish: Quality, safety and processing of wild and farmed fish. Wageningen Academic Publishers: The Netherlands. ISBN 90-8686-005-2. 567 pp., meer
Is gerelateerd aan: Pieniak, Z.; Verbeke, W.; Brunsø, K.; Olsen, S.O. (2005). Consumer knowledge and interest in information about fish, in: Abstracts of the 35th WEFTA meeting 19-22 September 2005, Antwerp, Belgium. pp. 64, meer
|
Beschikbaar in | Auteurs |
Trefwoorden |
Fauna > Aquatic organisms > Aquatic animals > Fish Marien/Kust |
Auteurs | Top | |
Top | Auteurs |